ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ DYO-DYO ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΙΟΥ (25G)

Η πρώτη καραμέλα εμπνευσμένη από την ελληνική φύση και συγκεκριμένα από τις ηφαιστειογενείς μαύρες παραλίες της Σαντορίνης και της Χίου τώρα και σε χάρτινη συσκευασία (25 γρ). Βραβευμένη με 2 χρυσά αστέρια "Ανώτερης Γεύσης" στις Βρυξέλλες του Βελγίου στα πλαίσια του διγωνισμού iTQi ο οποίος απαρτίζεται από τους  Académie Culinaire de France, Academy of Culinary Arts (UK), Årets Kock of Sweden, Associação de Cozinheiros Profissionais de Portugal, Nordic Chefs Associations, Federazione Italiana Cuochi, Hellenic Chef’s Association, Euro-Toques, Maîtres Cuisiniers de France, Craft Guild of Chefs, Verband der Köche Deutschlands, Gilde Van Nederlandse Meesterkoks, Turkish Cooks Association, Association de la Sommellerie Internationale (ASI) and the World Master Chefs Society (WMCS).